containere birou Vrancea containere santier Vrancea containere modulare Vrancea

Containere in Vrancea birou, containere santier, containere modulare

Euromodule ofera spre vanzare sau inchiriere containere noi sau second hand: Containere tip birou, containere santier, containere modulare in Vrancea .

Containere birou in Vrancea

Containere birou se folosesc oriunde este necesar un birou: sediu firma, santier, birou de productie, birou de facturare sau alte destinatii. Containerele birou ce au ca destinatie organizari de santier, sedii de firma, puncte de lucru ale societatilor, prezentari targuri si expozitii se pot realiza la comanda, cu posibilitati multiple de dotare, la standarde ISO.

containere birou

Pot fi containere birou etajate sau numai parter. Avand costuri de realizare mult mai mici, containerele tip birou reprezinta o alternativa eficienta si moderna la constructiile clasice.


Info containere de birou

Containere santier in Vrancea

Containere santier sunt realizate din unitati modulare sau monobloc si sunt destinate organizarilor de santier. Pot fi containere santier simple sau dotate cu grup sanitar, pot fi folosite individual sau in grupuri de module, ideale ca birouri, vestiare, dormitoare, grupuri sanitare, sali de mese, sedii de firma, sali de sedinta sau cursuri, etc.

santier

La comanda, se pot uni mai multe containere santier intre ele, pentru a obtine un spatiu mai mare de birouri, sedii de firme, etc, cu diferite posibilitati de echipare.


Info containere de santier

Containere modulare in Vrancea

Containere modulare se pot uni intre ele, fara pereti despartitori, obtinand astfel ansambluri de containere. Containerele modulare se pot folosi pentru a obtine ansambluri din containere modulare ca: sali de mese, sali de sedinta, santiere, birouri cu diverse destinatii, spatii de prezentare, containere de locuit, sedii firme sau alta destinatie.

modulare

Modulele se pot etaja, pot avea scara interioara sau exterioara si pot fi folosite ca sedii de firma, spatii de cazare, sali de sedinta, etc.


Info containere modulare

Module containere in Vrancea

Modulele containere se pot etaja, rezultand spatii etajate, cu scari exterioare sau interioare. Se pot adapta pentru utilizarea atat pe santier, cat si ca sedii de firma, spatii de cazare - cazarea muncitorilor, cazare in regim hotelier, hale de depozitare, etc.

santier

Module de locuit - Realizam module de locuit (case modulare sau case de vacanta la cheie), dotate conform cerintelor dumneavoastra. Sunt facute din containere modulare, se pot uni mai multe module intre ele, rezultand un spatiu deschis mare, cu posibilitati multiple de compartimentare.

Info module containere

» Vezi oferta preturi containere birou, preturi containere santier, preturi containere modulare

Containere de inchiriat in Vrancea

Euromodule ofera spre inchiriere containere birou, containere santier - pentru organizare de santier, containere modulare, la preturi de producator, cu dotari conform cerintelor dumneavoastra. Oferim spre inchiriere si containere second-hand.

  • containere birou de inchiriat in Vrancea
  • containere santier de inchiriat in Vrancea
  • containere modulare de inchiriat in Vrancea
Info containere de inchiriat

Containere de vanzare in Vrancea

Containere de vanzare noi, vanzari containere second hand in orice oras al tarii, la preturi mici, standarde ISO, realizate la dimensiuni si dotari in functie de solicitarea clientilor. Vanzari de containere de orice tip:

  • containere birou de vanzare in Vrancea
  • containere santier de vanzare in Vrancea
  • containere modulare de vanzare in Vrancea
Info containere de vanzare in Vrancea