containere birou Timis containere santie Timisr containere modulare Timis

Containere Birou Timis de Vanzare

Containere birou Timis de vanzare sau inchiriere. Containere birou Timis noi sau second hand: containere de birou Timis, cu preturi incepand de la 1300 E Nou.

Realizam containere birou in Timis, la comanda sau in serie, complet dotate si utilate!


Cere acum oferta cu preturi bune din Romania pentru achizitionarea unui Container Birou in Timis nou sau inchirierea unui container birou nou in Timis. Pentru cantitati mai mici sau mai mari se negociaza separat. Suna-ne acum 0723.569.929 sau trimite email: info@euromodule.ro

Euromodule ofera spre vanzare sau inchiriere containere birou in Timis noi sau second hand.

Containerele birou pentru Timis se folosesc oriunde este necesar un birou: sediu firma, santier, birou de productie, birou de facturare sau alte destinatii.

Containerele birouin Timis ce au ca destinatie organizari de santier, sedii de firma, puncte de lucru ale societatilor, prezentari targuri si expozitii se pot realiza la comanda, cu posibilitati multiple de dotare, la standarde ISO. Pot fi containere birou in Timis etajate sau numai parter. Avand costuri de realizare mult mai mici, containerele tip birou reprezinta o alternativa eficienta si moderna la constructiile clasice.

Containerele birou in Timis produse de noi au un sistem de rezistenta solid, ce asigura rezistenta pentru o perioada lunga de timp factorilor de mediu, mutarilor repetate. Containerele birou in Timis sunt destinate spatiilor de birouri ce pot fi adaptate pentru diferite activitati manageriale (intalniri de afaceri, training, secretariat, sala de sedinte, etc). Realizam containere birou in Timis la diferite dimensiuni, cu lungimi variabile de 3, 4, 6, 7.5 sau 9 metri.

Pentru detalii containere birou in Timis, vanzari containere birou in Timis sau inchiriere containere birou, ne puteti contacta la numarul de telefon 0723.569.929 sau prin e-mail: info@euromodule.ro.

» Vezi oferta preturi containere birou in Timis

Containere Birou in Timis de vanzare Poze


Vanzare containere birou in Timis - Containerele se folosesc oriunde este necesar un birou: sediu firma, santier, birou de productie, birou de facturare sau alte destinatii. [ detalii vanzare containere ]

Galerie foto Containere birou in Timis

Containere birouri in Timis

Despre - Containere birou in Timis

Containerele birou produse de noi au un sistem de rezistenta solid, ce asigura rezistenta pentru o perioada lunga de timp factorilor de mediu, mutarilor repetate. Containerele birou sunt destinate spatiilor de birouri ce pot fi adaptate pentru diferite activitati manageriale (intalniri de afaceri, training, secretariat, sala de sedinte, etc). Realizam containere birou la diferite dimensiuni, cu lungimi variabile de 3, 4, 6, 7.5 sau 9 metri.
[ Detalii containere birou ]

Containere birou in Timis de inchiriat

Oferim spre inchiriere containere birou noi, la preturi de producator, cu dotari conform cerintelor dumneavoastra. Oferim spre inchiriere si containere birou second-hand.

  • containere birou in Timis de inchiriat
  • containere birou in Timis noi de inchiriat
  • containere birou in Timis SH de inchiriat
Info containere birou in Timis de inchiriat

Preturi Containere birou in Timis

Oferta preturi containere birou in Timis noi si second-hand. Containere birou de vanzare sau de inchiriat, la preturi competitive, standarde ISO, cu posibilitati multiple de dotare.

  • preturi vanzare containere birou in Timis
  • preturi inchiriere containere biro in Timisu
  • preturi containere birou in Timis noi si second hand
Vezi Preturi containere