containere birou Iasi containere santie Iasir containere modulare Iasi

Containere Birou Iasi de Vanzare

Containere birou Iasi de vanzare sau inchiriere. Containere birou Iasi noi sau second hand: containere de birou Iasi, cu preturi incepand de la 1300 E Nou.

Realizam containere birou in Iasi, la comanda sau in serie, complet dotate si utilate!


Cere acum oferta cu preturi bune din Romania pentru achizitionarea unui Container Birou in Iasi nou sau inchirierea unui container birou nou in Iasi. Pentru cantitati mai mici sau mai mari se negociaza separat. Suna-ne acum 0723.569.929 sau trimite email: info@euromodule.ro

Euromodule ofera spre vanzare sau inchiriere containere birou in Iasi noi sau second hand.

Containerele birou pentru Iasi se folosesc oriunde este necesar un birou: sediu firma, santier, birou de productie, birou de facturare sau alte destinatii.

Containerele birouin Iasi ce au ca destinatie organizari de santier, sedii de firma, puncte de lucru ale societatilor, prezentari targuri si expozitii se pot realiza la comanda, cu posibilitati multiple de dotare, la standarde ISO. Pot fi containere birou in Iasi etajate sau numai parter. Avand costuri de realizare mult mai mici, containerele tip birou reprezinta o alternativa eficienta si moderna la constructiile clasice.

Containerele birou in Iasi produse de noi au un sistem de rezistenta solid, ce asigura rezistenta pentru o perioada lunga de timp factorilor de mediu, mutarilor repetate. Containerele birou in Iasi sunt destinate spatiilor de birouri ce pot fi adaptate pentru diferite activitati manageriale (intalniri de afaceri, training, secretariat, sala de sedinte, etc). Realizam containere birou in Iasi la diferite dimensiuni, cu lungimi variabile de 3, 4, 6, 7.5 sau 9 metri.

Pentru detalii containere birou in Iasi, vanzari containere birou in Iasi sau inchiriere containere birou, ne puteti contacta la numarul de telefon 0723.569.929 sau prin e-mail: info@euromodule.ro.

» Vezi oferta preturi containere birou in Iasi

Containere Birou in Iasi de vanzare Poze


Vanzare containere birou in Iasi - Containerele se folosesc oriunde este necesar un birou: sediu firma, santier, birou de productie, birou de facturare sau alte destinatii. [ detalii vanzare containere ]

Galerie foto Containere birou in Iasi

Containere birouri in Iasi

Despre - Containere birou in Iasi

Containerele birou produse de noi au un sistem de rezistenta solid, ce asigura rezistenta pentru o perioada lunga de timp factorilor de mediu, mutarilor repetate. Containerele birou sunt destinate spatiilor de birouri ce pot fi adaptate pentru diferite activitati manageriale (intalniri de afaceri, training, secretariat, sala de sedinte, etc). Realizam containere birou la diferite dimensiuni, cu lungimi variabile de 3, 4, 6, 7.5 sau 9 metri.
[ Detalii containere birou ]

Containere birou in Iasi de inchiriat

Oferim spre inchiriere containere birou noi, la preturi de producator, cu dotari conform cerintelor dumneavoastra. Oferim spre inchiriere si containere birou second-hand.

  • containere birou in Iasi de inchiriat
  • containere birou in Iasi noi de inchiriat
  • containere birou in Iasi SH de inchiriat
Info containere birou in Iasi de inchiriat

Preturi Containere birou in Iasi

Oferta preturi containere birou in Iasi noi si second-hand. Containere birou de vanzare sau de inchiriat, la preturi competitive, standarde ISO, cu posibilitati multiple de dotare.

  • preturi vanzare containere birou in Iasi
  • preturi inchiriere containere biro in Iasiu
  • preturi containere birou in Iasi noi si second hand
Vezi Preturi containere